Kiút az evés fogságából

Végleges fogyás – Diéták nélkülÉrezted már, hogy muszáj enned? Hogy egyfajta kényszeres erő hajt, és addig nincs nyugtod, amíg jól tele nem eszed magad?

Aztán persze szeretnénk az egészet meg nem történtté tenni: hashajtózunk, rosszabb esetben hányunk vagy napokig éheztetjük magunkat, míg ismét ránk nem tör a „zabálhatnék”.

Majd jön a lelkiismeret-furdalás, az önutálat, a megbánás.Kiút az evés fogságából – Fogyás egy új nézőpontbólVan, hogy az étel utáni vágy „rohamként” éri az embert, és semmi nem számít, csak az evésben keresett, majd röpke pillanatra megtalált kielégülés.

Felejtsd el a diétákat!

A fogyókúráktól a helyzet csak rosszabb lesz.

Egy ideig talán kitartunk, aztán besokallunk... majd jól teleesszük magunkat!

Egy fogyókúra túl sok szabályt, megkötést tartalmaz. Most nem erre van szükséged.


Légy újra önmagad!

Kiút az evés fogságából

Megmutatjuk, hogyan tudsz kikerülni az evésből csapdájából, és végleg lefogyni!


Kiút az evés fogságából – Fogyás egy új nézőpontból


Több mint 13 éve foglalkozunk a fogyással, weboldalunkon keresztül több ezer embernek segítettünk már a nehézségek leküzdésében, és a sikeres fogyás elérésében.Mire számíthatsz?


Ha követed a könyvben leírtakat...E-könyv megrendelése

Miért írtam ezt a könyvet?

Üdvözöllek!

Varga Xénia vagyok, több mint 11 éve indítottam el a Fogyás.info oldalt.

Tinédzser korom óta sok éven át küzdöttem a fogyással.

Utáltam a testem, önbecsülésem nem volt. Kényszeresen ettem, falási rohamaim voltak.... Lelkileg és fizikailag is keresztülmentem sok mindenen.

Döntéseimet, cselekedeteimet valahol mindig befolyásolta a külsőm. Kövéren nem mehetek..., Ilyen alakkal úgysem kellek a fiúknak!, Jó lenne, majd ha lefogyok... És tényleg küzdöttem, hogy le tudjak fogyni, és végre megtehessem mindazt, amit „kövéren ugye nem lehet”!


Varga Xénia - Régen és most


Ma már szerencsére kikerültem ebből a csapdából, és jó néhány dolgot másképp látok. Mások tudása és tapasztalata sokat segített, hogy megértsem, ami bennem zajlik, és képes legyek kikerülni az evés fogságából. Sok-sok éves tanulásom és kísérletezgetésem ezen a területen megalapozta, hogy mára én is képes legyek hatékony segítséget nyújtani másoknak.

Ezért írtam meg a Kiút az evés fogságából e-könyvet (Pat Gallaghan írói álnéven).

És hiszem, hogy Neked is tudok segíteni, hogy könnyebben és gyorsabban elérd a számodra kívánatos testsúlyt, és jobban érezd magad a bőrödben!


Kiút az evés fogságából – Fogyás egy új nézőpontbólE-könyv megrendelése

Mit kapsz a könyvből?


Kiút az evés fogságából – Fogyás egy új nézőpontból

Olvasói vélemények

Először is, a könyv szellemisége és üzenete iszonyatosan jó! Nagyon tetszik és főleg azért, mert teljesen más utat mutat a séma-megoldások tengerében.

Másodszor azért jó, mert VALÓDI okokat mutat a valódi problémára, és azokon végig is visz lépésről-lépésre, hogy az ember megértse, mi történik vele.

Én még eddig sose láttam így a probléma mechanizmusát, ahogy itt le van írva (már nemcsak az evését, hanem általában), és azt, hogy ilyen könnyen gyakorlatiasan lehet ezeket kezelni!
– MónikaKiút az evés fogságából – Fogyás egy új nézőpontbólMa elolvastam Pat Gallaghan csodálatos könyvét, (nem mintha nem kellett volna tanulnom és egyebek, de mindegy..) és teletöltött inspirációval, motivációval és teljesen megváltoztatta a hozzáállásomat a helyzetemhez.

Annyira szuperül érzem most magam. És remélem hosszú távon is fogom tudni majd kamatoztatni; mindenesetre most tele vagyok erővel, és elhiszem, hogy ezzel menni fog. Mindenkinek nagyon ajánlom elolvasni, nem túl hosszú, de annál élvezetesebb, főleg ha az ember evészavarral küzd, főként falásrohamokkal.
– Ana GirlKiút az evés fogságából – Fogyás egy új nézőpontbólNagyon tetszik, hogy más oldalról közelíti meg a túlsúly problémáját, mint az általam ismert irodalom. Arról nem is szólva, hogy a gyakorlatok alkalmazása közben az ügyesebbek arra is rá fognak jönni, hogy a módszert esetleg más problémájukra is lehet alkalmazni. Nagyon jó benne az a megközelítés, hogy ne tiltakozzunk, hanem fogadjuk el! Szerintem főleg ez az, ami miatt érdekesebb lehet az olvasók számára, mint bármi más. – Katalin


Légy újra önmagad!

E-könyv vásárlásFogyás könyvek letöltése


Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból
Ára: 2.490 Ft

Kedvezményes ár: 1.743 Ft

Mit jelent ez?

Ajánlott lehet még:Fogyás könyvek letöltése


Sikeres fogyás – A zsírégetés legfőbb titka


Ára: 2.490 Ft

Kedvezményes ár: 1.743 Ft

Mit jelent ez?Ha mindkét könyvet szeretnéd, akkor a könyveket

Fogyás könyvek - Legjobb ajánlat

kedvezménnyel tudod megvenni!


1.. Töltsd ki az alábbi mezőket!


Név:*
Település:*
Utca, hsz.:*
Irányítószám:*
E-mail:*
Ország:*
Ha céges számlát szeretnél:
Cég:
Adószám:


* Személyes adataim védelméről tájékozódtam, és az általános szerződési feltételeket elfogadom.

(*) Kötelezően kitöltendő mezők


Vásárlói tájékoztató:

A fizetés bankkártyával történik.

Fogyás könyvek - Bankkártyás fizetés

Az e-könyve(ke)t pdf formátumban küldjük ki a megadott e-mail címre. (A postacímet kizárólag számlázási célból kérjük el.)

Fogyás könyvek - Garancia

A könyvekre elégedettségi garanciát vállalunk. Ha úgy érzed, nem azt kaptad, amit reméltél, akkor írj egy e-mailt (info@fogyas.info), és 30 napig visszatérítjük a könyv árát.

Dokumentumok:
Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
Részletes vásárlói tájékoztató (ÁSZF)

2.. Kattints ide: