Sikeres fogyás

Amiről a fogyókúrák hallgatnak...Te sem bírod hosszabb távon betartani a diétákat?

És előfordult már veled is, hogy a kezdeti sikerek után egyszerűen megállt a fogyásod? Már alig ettél valamit, a súlyod mégsem csökkent?

Vagy egy eredményes fogyókúrát követően súlyod jojózni kezdett, és visszahiztad a leadott kilókat?

Esetleg érezted már úgy, hogy noha sokat mozogsz, mégsem fogysz eléggé?!.. Nem a Te hibád, ha eddig nem sikerült!

Tudtad, hogy szervezetünk természettől fogva úgy van programozva, hogy a fogyás nehéz legyen?

Kutatások ténylegesen kimutatták, hogy egy 7 napos diétát követően 50%-ra csökken testünk zsírégető képessége! És ez napról napra még rosszabb lesz...

Sikeres fogyás • A zsírégetés legfőbb titka

Ha nem ismered a zsírégetés szabályait, akkor még néhány kiló leadása is gyötrelmes küzdelem lehet.

Ezért hidd el, tényleg nem a Te hibád, ha eddig nem sikerült!

A jó hír viszont, hogy ha nem a természeti erők ellen próbálunk meg lefogyni, akkor sikerülni fog...!.. Te is le tudsz fogyni!

2007 óta foglalkozunk a fogyás témakörével, sok ezer embernek segítettünk a nehézségek leküzdésében, és a sikeres fogyás elérésében.

Feltérképeztük, miért nehéz lefogyni, és mi a zsírégetés egyik legfontosabb titka, és összeszedtük mindazt a tudást és tapasztalatot, ami az egészséges és tartós fogyáshoz valóban szükséges.

Mire számíthatsz?

Sikeres fogyás • A zsírégetés legfőbb titka„Amióta megértettem a zsírégetés lényegét, és annak megfelelően étkezem, nincs gondom a súlyommal.

Tudom, hogyan lehet egyszerű odafigyeléssel – ha kell, mozgás nélkül, szülés után és 40 felett is – lefogyni, és jó formában maradni!”

Varga Xénia
Sikeres fogyás könyv szerzőjeÉrdekelne, mi a sikeres fogyás egyik legfontosabb titka, és hogyan lehet a folyamatos zsírégetést fenntartani?Megnézem